Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, a intrat intr-o relație intimă cu dna prim procuror a Parchetului la care am facut sesizarea. Din aceasta cauza sesizările au stat 2 luni la Parchet si încă 7 luni la Poliție. Am sesizat Inspecția Judiciara care a clasat sesizarea, am depus o noua sesizare împotriva Prim procuroarei la Parchetul ICCJ si la Parchetul de pe lângă Curtea de apel București. In cele din urma, după 9 luni, dosarul a plecat de la Poliție dar zace la Parchet. Ce este de facut in continuare?
Cazul este unul complicat si sensibil. Nu oricine isi asuma răspunderea, mai ales pe un forum, sa propună soluții. V-ati simțit ofensat si regret acest fapt. Spuneti ca ati încercat sa ma ajutați si este adevărat. Doar ati încercat. Apreciez si intenția. Ati înțeles greșit faptul ca as fi emis pretenții. Am fost doar asertiva. Cu siguranța voi apela la un avocat pentru consultanta însă, cu părere de rau, va spun ca acela nu veți fi dvs..
am si eu un caz, care de 4 ani, nu a plecat de la procuratura!. se tot amana audierea vinovatilor de inselaciune, poate va muri reclamantul!. am sesizat si inspectia judiciara si tot nu s-a rezolvat nimic. nu mai am incredere in justitia romana , nici procurorii nu sunt impartiali!