avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere la DIICOT grup infractional organizat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere la DIICOT grup infractional organizat

Am cunostinta de un grup infractional organizat care opereaza la nivelul judetului Mures.Am fost la politia judeteana, am sesizat oral dar nu s-a consemnat nicaieri ,au spus sa scriu eu .Din discutie mi-am dat seama ca ma astepta, ca s-a vorbit in prealabil despre prezenta mea acolo si nu am depus sesizare scrisa.Mi s-a transmis ulterior de catre persoane din acesta grupare ca nu am sanse cu politia din judet,ca As dori sa stiu unde as putea sa sesizes?Daca sesizez parchetul imi ia in considerare daca incep plingerea pentru infractini care au avut loc acum 3 ani si se continua pina in prezent?As putea sa depun sesizarea la Diicot Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:17, 2 August 2017
NU!Dar am sa-l vizionez!
Ultima modificare: Duminică, 30 Iulie 2017
DANIELA1915, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
luiza2015 a scris:

Cum sunteti victina unui RFID? Ce efecte au ?

Si eu am cipuri RFID la cardul de identitate, la pasaport, la cardul de transport in comun si la cardul bancar. N-am constatat efecte naspa, dar la televiziunea olandeza s-a prezentat ca hackerii ar putea abuza de aceste lucruri (adica sa afle cine sunt sau sa-mi fure banii fara sa ma atinga).

In ce-l priveste pe Iustin Parvu, el n-a zis ca aceste cipuri sunt numarul fiarei, ci doar pregatirea pentru viitoarea insemnare cu numarul fiarei (care poate urma din perspectiva asta si peste cinci sute de ani, ca el n-a precizat cand va urma).
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
tgeorgescu, utilizator
Ma refeream la cipuri subcutanate!Mi s-a instalat in mod abuziv, fara vointa mea in mod organizat,dintr-un anume motiv.Efecte: stimularea sau inhibarea a centrilor nervosi prin impulsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
DANIELA1915, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va suparati pe mine, dar orice psihiatru care nu conchide ca asta e delir se face vinovat de malpraxis.

Alte discuții în legătură

Bună ! unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional ... Cristina.12 Cristina.12 Bună ! Unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional despre care am aflat ? Și stiu destule lucruri despre acesta. Intru și eu la dosar ... (vezi toată discuția)
Motivarea respingere contestatie ! ContSters327384 ContSters327384 Cum poate sa spuna o judecatoarea ca \\" insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT \\" dar da decizie finala definitiva ? Sau Cum ... (vezi toată discuția)
Reclamatie procuratura DANIELA1915 DANIELA1915 Familia , impreuna cu medicul de familie si medicul de la expertiza medicala mi-au \"fabricat \" o boala psihica,pe baza careia sa ma pensioneze.Astfel in ... (vezi toată discuția)