avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire termen ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire termen ingrijire copil

buna ziua,as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de prelungire a perioadei de 2 ani ingrijire copil deoarece copilul este extrem de atasat de parinti si nu se poate adapta deocamdata sub nici o forma la gradinita si nici cu o alta persoana gen bona.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 29 Iulie 2017
Va puteti lua CFP - concediu fara plata - dupa expirarea celor 2 ani de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru ingrijirea copilului se poate prelungi? stelutaman stelutaman Daca am optat pentru 2 ani de concediu pentru ingrijirea copilului, exista vreo posibilitate de a prelungi pana la 3 ani (inca 1 an fara plata, cu pastrarea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2017 flowersun flowersun Buna seara, Am o intrebare, dupa cei doi ani de CCC se mai poate prelungi concediul cu concediu fara plata de crestere copil? Cazul meu concret: baietelul ... (vezi toată discuția)
Cfp-dupa concediu de 2 ani pt ingrijirea copilului lauranicola75 lauranicola75 pot solicita CFP 1an,in continuarea celor 2 ani de concediu pt ingrijirea copilului?In sept. ar trebui sa revin la serv. dupa 2 ani. (vezi toată discuția)