avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... seria pasaportului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

seria pasaportului

buna.traiesc in spania si trebuie sa renovez pasaportul am incercat sa il fac pe pagina de internet dar cand pun seria pasaportului i-mi spune ca este prea lunga ca trebuie sa aiba doar 5 numere si seria este de 8 ,nu inteleg care este problema.poate sa i-mi spuna cineva care este problema?
Cel mai recent răspuns: Daniela Dimitriu , utilizator 15:59, 10 Ianuarie 2020
Cum sa va faceti pasaportul pe internet? Mergeti la ambasada.
Salut!munc
ESC la moment în Marea Britanie. Am aceeași problema cu pașaportul. Nu înțeleg care e seria.. Tu ai găsit răspunsul? Mersi

alinamirel a scris:

buna.traiesc in spania si trebuie sa renovez pasaportul am incercat sa il fac pe pagina de internet dar cand pun seria pasaportului i-mi spune ca este prea lunga ca trebuie sa aiba doar 5 numere si seria este de 8 ,nu inteleg care este problema.poate sa i-mi spuna cineva care este problema?

In tarile civilizate pasapoartele se fac online, iar la Sectiile Consulare a Romaniei din alte state UE, aplicatiile pentru pasaport se fac de asemenea online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificarea cetateniei romane dobindita in 2001 Oriela Oriela Buna ziua, Am o situatie neobisnuita si inafara de informatii utile pe care poate nu le cunosc inca, as vrea sa aduc la evidenta altora posibil in aceiasi ... (vezi toată discuția)
Cetãþenie românã pentru fiul meu Valentin6 Valentin6 Salut. Numele meu e Valentin. Sunt cetăţean român, partenera mea este din Filipine dar are Indefinite Leave to Remain în Marea Britanie unde amândoi ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu un copil cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 as putea sa ies din tara baietelul meu de 7 luni ? mentionez ca sotul meu lucreaza in Spania si nu poate sa plece de la servici pentru a veni sa facem pasaport ... (vezi toată discuția)