avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport CRDS

Buna ziua,
sint cetatean Roman cu domiciliu in Germania de aproximativ 24 de ani. Ultima adresa in Romania a fost in Timisoara. Ultimul pasaport l-am obtinut la Consulatul Roman din München . Intrebare : In Romania pot obtine un pasaport nou numai acolo unde am avut ultimul domiciliu stabil sau exicta posibilitatea sa-l primesc si in alt Judet ?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iulie 2017
Danielaneli28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:03, 30 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti CRDS puteti obtine un nou pasaport CRDS in Romania la orice ghiseu al serv. de pasapoarte. La fel de bine puteti solicita pasaportul la ambasada, nu este necesar sa veniti pana in Romania doar pentru acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Black3yes Black3yes Buna! Sper ca ma poate ajuta cineva pentru ca am cateva intrebari si la consulatul roman nu primesc raspuns. Locuiesc de 10 ani in Germania, am fost aici ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)