avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoasterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoasterea copilului

buna ziua! Am primit de la tatal copilului meu hârtia prin care il recunoaște ca fiind copilul lui "affidavit of paternity". Dupa ce o duc la tradus si apostilare, trebuie duse aceste documente la evidentă populației pentru a fi trecut pe certificatul
copilului de nastere? sau ce alta procedura trebuie urmată? Apoi vom avea drepturi egale asupra copilului, as vrea sa mai stiu daca exista posibilitatea sa iti dea acordul sa nu trebuiasca semnătura lui mereu cand e vorba de înscris la gradinita de exemplu sau pentru pașaport, având in vedere ca el,tatal copilului, nu locuiește in Romania. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:42, 30 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Custodia exclusiva, care va da dreptul sa nu ii cereți acordul se poate acorda doar prin proces in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere paternitate fara prezenta fizica ATB30 ATB30 Buna ziua. Eu si prietena mea asteptam un copil ea fiind cetatean filipinez. Doresc sa aflu cum pot recunoaste paternitatea noului nascut avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi familiale in italia andreia74 andreia74 Buna ziua.Sunt mama unui baietel de 7 ani. Copilul meu este cetatean italian si locuieste in Romania dar are 2 certificate de nastere :roman si italian si ... (vezi toată discuția)
"incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul ... Doina oana delia Doina oana delia \"Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minorul X .(judo.sibiu 2010) .am o problema: statul italian nu recunoaste aceasta fraza precum ca am eu ... (vezi toată discuția)