avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare la limita de varsta

1) Eu sunt pensionat pe caz de boala si am punctaj 1,43399 cu marirea punctului de pensie am 1434 pensie .Can voi ajunge sa ies la limita de varsta 65 ani imi mai da ceva la pensie
2) am vechime 32,5 ani daca platesc 2,5 ani ma ajuta cu ceva la pensie

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:21, 31 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va va ajuta, pentru ca veti avea stagiul complet de cotizare, iar in felul acesta punctajul nu va scadea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Precizati:
Sexul,luna si anul nasterii
Total stagiu de cotizare la momentul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate
Din ce se compune acesta
Gradul de invaliditate.
Luna si anul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate.
Nu merita sa va faceti asigurare.
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta negru daniel negru daniel Ce trebuie sa fac in urmatorul caz patit : persoana cu handicap ma pensionez pe caz de boala cu o anumita vechime obtin punctaj din oficiu si dupa 3 luni mai ... (vezi toată discuția)
Pensie brezel brezel Daca se scade grupa de munca din varsta de pensionare si ai 38de ani de munca fara grupa tot in pensie anticipata ramai nu poti lucra pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gradul 2 GramHans GramHans Buna ziua ! Sunt de 18 ani in pensie de invaliditate gradul 2 , am cerut stagiul de cotizare , si acesta mi-a foct calculat numai pina in anul 2005 , auzind ... (vezi toată discuția)