avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perioada de încercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perioada de încercare

Buna ziua!!

Daca puteti sa imi dati un raspuns la urmatoarea problema:
-ce se intampla cu o persoana,aflata in UK si care a fost judecata si condamnata in lipsa la pedeapsa cu executare si suspendarea executarii cu perioada de incarcerare de 2 ani
persoana nu mai are locuinta si nici o adresa in Romania unde sa locuiasca si sa execute termenul de incarcerare ,avand rezidenta permanenta in UK
Ce se intampla in aceasta situatie???
-persoana nu mai detine domiciliul in RO si detine rezidenta permanenta in UK inca dinaintea inceperii judecarii cauzei,acesta fiind practic unul din motivele pentru care a fost judecata in lipsa-neprimirea citatiilor

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:12, 29 August 2017
Angajati un avocat care sa consulte dosarul si o sa va lamureasca.
obligatia de a va prezenta periodic la Serviciul de probatiune, unde un consilier de probatiune va trebui sa va evalueze periodic si sa intocmeasca rapoarte.-acest lucru este imposibil sa il fac deoarece nu detin domiciliul in Ro deci nu am unde locui astfel incat sa ma pot prezenta la Serviciul de probatiune.Cum se procedeaza in acest caz???
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati un avocat care sa consulte dosarul si o sa va lamureasca.

Da, nimic nu este mai sigur decat ceea ce rezulta din sursa de baza care este chiar dosarul penal.

Daca nu sunteti condamnat nu trebuie sa va prezentati la probatiune.

Poate ar fi bine sa angajati avocat care sa primeasca el citatiile deoarece o judecata in lipsa se lasa adesea cu inchisoarea cu executare si se da o pedeapsa mai mare decat in cazul in care persoana se prezinta la proces si nu se sustrage.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare in anglia gabrielc1 gabrielc1 Este vorba despre o condamnare in Anglia de 13 ani pentru infractiunea de viol. Inculpatul este major, din Romania. Am cateva nelamuriri cu privire la cateva ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)
O intrebare depre fals, uz de fals,fals asupra identitatii Buna ziua, As avea si eu o intrebare, dar nici nu stiu de unde sa incept, ca este asa de complicat. In fine, in 2002 am fost acuzat de fals, uz de fals, ... (vezi toată discuția)