avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins fara subcategorie de permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins fara subcategorie de permis

Am permis categoria B am condus o masina care pot sa conduc cu categoria B si remorca care trebuie categoria E. Am fost oprit de organele de politie si mi-a fost suspendat permisul categoria B. Mentionez ca este la prima abatere si am condus masina si remorca 5 km Cat timp raman fara permis categoria B, si ce pedeapsa pot sa primesc ? Fapta am recunoscuto. Astept un raspuns va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
pendre, utilizator
Cel mai recent răspuns: pendre , utilizator 18:16, 31 Iulie 2017

Am permis categoria B am condus o masina care pot sa conduc cu categoria B si remorca care trebuie categoria E. Am fost oprit de organele de politie si mi-a fost suspendat permisul categoria B. Mentionez ca este la prima abatere si am condus masina si remorca 5 km Cat timp raman fara permis categoria B, si ce pedeapsa pot sa primesc ? Fapta am recunoscuto. Astept un raspuns va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni privind siguranta circulatiei pe drumurile publice-art. 335 al 2 cp AndreeaRaluca AndreeaRaluca Buna seara. As dori, va rog, sa primesc un raspuns pentru urmatoarea situatie de fapt: [i]Pe 28 martie 2014, eram la volanul unui tractor 445 tractand o ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am condus o mașină cu itp expirat , asigurare ... Alexandru2929. Alexandru2929. Bună ziua ! Am condus o mașină cu ITP expirat , asigurare expirată , talon suspendat și plăcuțele de înmatriculare suspendate și am pus alte plăcuțe ... (vezi toată discuția)