avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... scoaterea unui fost chirias din locuinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

scoaterea unui fost chirias din locuinta

Am facut alia in Israel in 1994 si am inchiriat locuinta.Toate contractele si actele aditionale s-au incheiat la 31.01.2017.Nu am fost de acord sa inchei contract in continuare.i-am cerut sa paraseasca locuinta Nu raspunde la telefon, la mailuri
Profita de faptul ca nu sunt in Romania Continua sa locuiasca fara rusine si fara sa plateasca
Cum il pot scoate afara?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:49, 5 August 2017
Bună ziua,

Formulați o acțiune în evacuare. Dacă nu sunteți în România cel mai sigur e să contactați un avocat din orașul unde e imobilul ca să vă reprezinte in proces și apoi în procedura de evacuare.

[ link extern ] /

Succes,
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
Dana Fatol, Avocat
Bună ziua. Va trebui sa solicitați evacuarea chiriașului din locuință . Puteți contacta un avocat care sa va reprezinte în instanta dacă nu doriți sa va prezentați dvs la termenele dd judecata. Contractul de asistenta juridica se poate încheia și online.
Utilizati procedura de evacuare prevazuta de art.1039-1045 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ex sot neproprietar dupa divort prin acord Neavizat Neavizat Divortul s-a pronuntat la data de 30mai 2017. Sunt proprietara apartamentului intabulat si inregistrat la Oficiul de cadastru(proprietate dobandita prin ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi fara contract StefanescuLaura StefanescuLaura Buna ziua, Ne confruntam cu o problema legata de chiriasii care nu vor sa paraseasca o locuinta. Chiriasii au incheiat pentru prima data un contract de ... (vezi toată discuția)