avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare ex sot neproprietar dupa divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare ex sot neproprietar dupa divort prin acord

Divortul s-a pronuntat la data de 30mai 2017.
Sunt proprietara apartamentului intabulat si inregistrat la Oficiul de cadastru(proprietate dobandita prin mostenire) in care am locuit impreuna.
Nu avem copii minori.
Ex-sotul continua sa locuiasca in apartament si amana mutarea pe care initial si ori de cate ori se pune problema finalizarii despartirii s-a angajat(doar verbal) sa o faca.
Care sunt mijloacele legale prin care il pot determina sa paraseasca locuinta?
Precizez ca refuza orice dialog, continuind sa aiba acelasi mod de viata care a determinat divortul.
Cel mai recent răspuns: Neavizat , utilizator 12:05, 20 August 2017
Îl notificați oficial - prin avocat sau prin executor -sa se mute la o anumita data, dați-i 2 săptămâni, iar dacă nu respecta termenul va datorează o suma pe zi de întârziere și cereți apoi evacuarea în instanta.
Puteti solicita evacuarea conf.art.1039-1045 NCPC.
Multumesc foarte mult!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui fost chirias din locuinta Helie Helie Am facut alia in Israel in 1994 si am inchiriat locuinta.Toate contractele si actele aditionale s-au incheiat la 31.01.2017.Nu am fost de acord sa inchei ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot liliana95 liliana95 Buna ziua, ma adresez dumneavoastra in speranta ca voi gasi raspunsul la intrebarea mea... Am divortat de fostul meu sot in 2007, copilul, care are acum 15 ... (vezi toată discuția)