avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere,student.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere,student.

Buna ziua , am 19 ani si intru anul 2 la facultate . Pe parcursul anului 1 de studii , am avut deschis dosar in tribunal pentru pensie alimenatara in contradictoriu cu tatal meu . La inceputul anul 2 trebuie sa reinoiesc aceea adeverinta care demonstreaza ca sunt studenta in continuare ? Sau pensia alimentara imi va venii in continuare ? multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Liliana9 Liliana9 Buna seara ! Am câteva întrebări legate de pensia alimentara. In 2010 părinții mei au divorțat iar in sarcina tatălui meu a fost stabilită o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere si somaj jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua ! Am 19 ani si pana la 18 ani am primit pensie de intretinere de la tata. Dupa majorat acesta a sistat pensia , iar eu am deschis dosar pentru plata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexandru_George Alexandru_George Buna Ziua , Am 20 de ani , sunt student in anul I la zi , am luat pensie alimentara pana la 19 ani cand am terminat Liceul (pana la 20 de ani am stat un an ... (vezi toată discuția)