Cand un beci sau un grajd sunt construite pe alt teren fara voia proprietarului terenului, proprietarul terenului are drept legal asupra imobilului construit? Sa il foloseasca, sa ceara chirie pentru teren de exemplu, etc. Va multumesc.
Va multumesc de raspuns.
Va raspund la intrebare, desigur. Grajdul a fost construit cu permisiunea mea data sorei mele pe cand NU erau casatorita iar constructia a fost facuta de fostul sot al sorei. Personal nu i-am dat voie lui sa construiasca si nici nu i-as fi dat daca stiam ca sora il face cu banii sotului si ca ii l-ar fi cedat lui la divort.
Beciul e construit fara acordul meu, al proprietarului terenului, pe cand sora si sotul ei erau impreuna. Fostul sot al sorei zice ca nu stia ca nu e terenul ei dar sora stia ca terenul NU este al ei ci al meu.
Personal consider ca grajdul trebuie sa si-l ia fostul sot. Nici nu este autorizatie de constructie pe el.. Sau fostul sot accepta o suma coventionala pentru el ca eu sa pot intra cu el in legalitate. Beciul e pe terenul meu, constructia e facuta pe cheltuiala sorei si fostului cumnat. Am dreptul LEGAL sa il folosesc?