avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare fara diploma cu cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare fara diploma cu cod COR

Buna ziua. Avem o situatie mai greu de deslusit, o fata ce nu are diploma de 8 clase poate primi in urma uni curs de calificare o diploma ca absolvit repectivul curs doar ca nu este recunoscuta de minister. Se poate angaja legal? Este legal?
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
ContSters405846, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 1 August 2017
Despre ce post este vorba , ce curs s-a absolvit si ce minister nu recunoaste diploma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala Gabriel7809 Gabriel7809 Bună ziua domnule avocat . Am avut un act adițional prin care nu puteam sa plec timp de 3 ani in urma unui curs de formare profesională. Eu am incetat ... (vezi toată discuția)
Diploma studii noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Intalnesc urmatoarea situatie. Trebuie sa angajez un cetatean din rep Moldova, persoana care are cetatenie romana. Persoana in cauza a prezentat ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)