avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare diplomă studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare diplomă studii

Bună ziua
Ma poate ajuta cineva cu un sfat în ceea ce privește recuperare diplomei de studii!
Vreau sa urmez un curs de fotografie pentru care se cere o diploma de absolvire a minim 10 clase pt a se elibera și o diploma recunoscuta de minister la sfârșit! Din păcate eu am abandonat studiile în clasa a 11-a în timp ce eram înscris la un liceu cu frecventa redusa din București... diploma de 8 clase era de asemenea depusa la ei la dosar !
As dori sa știu dacă exista vreo modalitate de a obține o diploma sau ceva sa ateste ca am absolvit 10 clase, și sa pot recupera și diploma de 8 clase rămasă la ei!
Menționez ca asta se Întâmplă acum peste 20 de ani, ...nici nu știu dacă mai exista liceul respectiv
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 11 Februarie 2025
Adresati-va acelei unitati de invatamant unde ati fost inscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea la liceu, urgent va rog... va multumesc :) tarkan tarkan Renuntare la diploma de bacalaureat :) Din ce am citit, am inteles ca domnul ministru Sorin Campeanu, ar fi afirmat ca se poate renunta si la diploma de ... (vezi toată discuția)