avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înștiințare primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înștiințare primarie

Buna ziua.acum 5 ani sotul meu a murit intr-un accident de masina.saptamana asta am primit o înștiințare pe numele lui de La primărie in care scrie ca a dobândit un autoturism cu nr de identificare... si ca il invita la primarie sa depună declarația de impunere si sa se prezinte cu toate actele masinii.in caz contrar pe lîngă amenda de ce impune din oficiu masina.noi ne am căsătorit acum 10 ani si niciodata nu am avut masina respectivă si nici nu am auzit de ea.s-a facut succesiunea intre mine si băiețelul meu dar nu era vorba de nici o datorie sau masina. As dori sa stiu ce este de facut in acest caz?multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:19, 1 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestati instiintarea la primarie cu certificatul de deces si invitati-i sa se duca dupa dansul sa verifice!:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Problema cu fiscul pandiseba pandiseba Buna seara,am o nelamurire si nu stiu rezolvarea.In 2007,tatal meu ia un credit de la banca,linie de credit,printr-o societate,in care era administrator si ... (vezi toată discuția)