avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pt alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pt alcool

Buna ziua intrebarea mea este in data de 29/07/17ma oprit politia rutiera aveam alcolemie 0,69 itp expirat si asigurarea la fel la ce sa ma astept deoarece permisu mia fost retinut dar fara de a mi se imana un proces verbal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 c.p.
PV nu se inmaneaza, este unul de constatare a infractiunii flagrante si constituie actul de sesizare al organelor de UP.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Marian Clapa Marian Clapa Bună ziua, va rog sa ma ajutați la întrebarea mea, pe data de 09.03.2020,am fost oprit de un agent de circulație, am fost testat pentru alcool și am ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate adiadrian24 adiadrian24 Buna ziua, as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care am fost oprit de politie in stare de ebrietate cu o alcolemie mai mare de 0,50 in aerul ... (vezi toată discuția)