avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturi si obligatii administrator bloc si proprietar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturi si obligatii administrator bloc si proprietar apartament

Buna !
Recent mi s a eliberat autorizatia de recompartimentare a apartamentului si s au inceput lucrarile. Administratorul insista sa i prezint toata documentatia ca sa verifice daca s a afectat / daramat structura de rezistenta ( grinzi si stalpi). Are acest drept ? Am eu aceasta obligatie ? In baza carei legi ?

Cel mai recent răspuns: Nicalai , utilizator 14:51, 9 August 2017
nu se dau originalele.....copi xerox da.....
si in cazul ca ii dati si acele copii xerox, incheiati un proces verbal in care sa semneze de primire ...datat si stampilat....ar fi bine sa aveti si un martor, doi.....te pui cu nebunul.....iti iei toate masurile....
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
nelu1957, utilizator
Pai vezi daca tot te apuci de lucrari incerca mai intai sa te acomodezi cu vecinii si cu administratorul si abia apoi sa te tot intrebi daca si de ce vrea documentatia ! Nu ca ar avea ce face cu ea dar uneori vechii locatari apeleaza la adm. sa vada ce se intampla cu noii locatari-proprietari care daca mai si sparg zidurile si duc resturile la gunoi fara sa stie ca asta implica costuri separate! De multe ori adm. si sau presedintele sunt pusi sa medieze conflictele dintre vecini care atunci cand sunt pusi fata in fata nu mai recunosc nimic ba uneori se aliaza impotriva acestora spunandu-le ,, Rezolvati ca deaia va platim !,, sau ce nu traim in Ro. si asta ne ocupa tot timpul !
Ca sfat : Incerca sa mergi la el daca el nu vine la tine si aratai toate documentele fara a fi nevoie sa i le dai si apoi chiar sa beti o bere pentru a fi prieteni ! O zi buna ! Asta pentru ca trebuie sa opresti si apa ca sa repari teva ! Cat apa nu curge sa curga berea...! Glumesc sper ca intelegi!
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
Nicalai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa repare defectiunea? StancescuGabriela StancescuGabriela Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje, la etajul trei. In urma cu o saptamana, vecinul de la etajul doi mi-a reclamat ca i se prelinge pe perete, apa in ... (vezi toată discuția)
Asigurari-despagubiri marieta2404 marieta2404 Vi se pare normal in cazul in care inund un vecin noaptea(mi se sparge o teava), acesta cere despagubiri asiguratorului sau (ING) si acesta din urma (ING) imi ... (vezi toată discuția)
Daune provocate de vecinii din bloc Xantipa Xantipa As dori sa aflu temeiul legal in baza caruia pot actiona in instanta vecinul de deasupra apartamentului meu care,refuzand sa remedieze defectiunea de la ... (vezi toată discuția)