avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apa nepotabila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apa nepotabila

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti in baza carei legi,un dezvoltator imobiliar este obligat sa asigure apa pentru uz uman,intr-o cladire pe care o va construi? Daca nu asigura apa de uz uman,care sunt conseciintele?
Cel mai recent răspuns: Bancheru , utilizator 14:05, 2 August 2017
Dezvoltatorul imobiliar este raspunzator pentru imobilul pe care il vinde si in general, pentru constructie. Exista si garantii care trebuie acordate, in temeiul legii 10/1995 (revizuita de mai multe ori).

Administratia publica este responsabila pentru infrastructura si furnizorul de apa este responsabil pentru calitatea apei.

Depinde ce problema aveti. Nu curge deloc apa ? Curge apa foarte murdata sau urat-mirositoare? Trebuie stabilit cine a gresit pentru a se vedea cine trebuie sa repare.
Buna ziua! In proiect putul(suntem alimentati din put)trebuia sa aiba 60 de metrii,in realitate fiind forat doar la 9 metrii,iar apa contine bacterii coliforme,conform analizei pe care am facut-o.Indicatorii Nitrit si Nitrati sunt depasiti dar si duritatea care este foarte mare. Dezvoltatorul trebuie sa asigure apa pentru uz uman(adica ori sa faca racord de apa la oras,ori sa monteze inst de tratare a apei provenita din panza freatica)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa din fantana risipita pe teren, conflict cu vecinii ContSters461335 ContSters461335 Salutare,am fantana in ograda si uneori daca nu consumez destula apa ea devine nu prea buna la gust,am decis sa o las sa curga toata ziua in drum,dar vecinii ... (vezi toată discuția)
Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul imobiliar are obligatia sa-ti asigure presiunea apei? tataee05 tataee05 Buna seara, Am si eu o intrebare referitoare la obligatiile dezvoltatorului imobiliar: Este obligat sa-ti asigure presiunea apei in apartamentul pe care l-ai ... (vezi toată discuția)