avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

Buna am pierdut un proces in care trebuie sa dau 28.000 mi euro ,instanta mia pus sechestru asigurator pe apartament si 4 terenuri ,toate valorind 300.000 mi euro ,sentinta definitiva sa dat in 10 mai 2016 ,abia aucuma au inceput executarea silita punindumi si pe masina sechestru si poprire la toate bancile ,pe toate bunurile sint cu sotia ,am facut contestatie la executare ,intrebarea mea este cit dureaza toata treaba ,din cite am inteles trebuie sa faca partaj ,dar pe somatie executoru a gresit numele si a uitat sa treaca numaru de dosar astea ma ajuta la contestatie ,si pot sa o intind pina se prescrie ? multumesc
Cel mai recent răspuns: danychelu , utilizator 08:40, 23 August 2017
Va multumesc pentru raspunsurile la intrebarile mele .
Buna am o intrebare va rog ,daca am facut contestatie la executare pina ce instanta se pronunta legat de executarea silita si contestatie ,executoru imi poate lua masina din fata blocului sau din trafic mi sa facut poprire si pe masina ,sau trebuie sa astepte pina ce instanta suspenda executarea sau nu ,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare danychelu danychelu Buna am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,mi sa pus sechestru si pe masina ,executoru mia zis ca daca nu predau masina imi face dosar penal se ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii in apel dana8 dana8 Buna seara , Am urmatoarea situatie urgenta : contestatie la executare , solutionata la fond , depun apel , in termenul prevazut de lege - se stie , ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare executare silita leus leus pot solicita in cadrul cererii de suspendare a executarii pinal solutionarea contestatiei ,odata cu suspendarea si intoarcerea executarii,sau numai ... (vezi toată discuția)