avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu crestere copil

Buna ziua! Ma aflu in ccc pana in decebrie 2017 ,dar contractul de munca este pe perioada determinata pana pe 31.07.2017! As vrea sa stiu daca afecteaza indemnizatia (primesc indrmnizatie pana in decembrie 2017 sau din momentul in care inceteaza contractul nu mai primesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 3 August 2017
Dupa parerea mea , veti primi in continuare indemnizatia.
Nu are nicio legatura una cu alta. Asa cum vi s-a mai spus veti primi in continuare indemnizatia.

Ar fi bine sa mergeti sa va inscrieti la somaj, pentru a beneficia de somaj la expirarea CCC.

Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde imi depun actele si ce fel de acte pentru concediu maternitate daca contractul mi se incheie StefaniaCo StefaniaCo Buna ziua. Pe data de 10 ianuarie 2017 contractul meu care este pe perioada determinata expira. Eu ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie, asa ca ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si ccc pt salariata pe perioada determinata carmen1986 carmen1986 Buna ziua! In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si ccc? mayer mayer In sept 2011 expira CIM determinat,incheiat pe o perioda de 2 ani.(2009-2011) Tot in septembrie, as indeplini conditiile pentru acordarea concediului de ... (vezi toată discuția)