avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare de divort definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare de divort definitiva

Buna ziua. Am divortat in 2012 si nu am stiut ca trebuie sa merg sa legalizez hotararea care mi.a venit prin posta. Pe 1 august 2017 mi.au expirat cartea de identitate si pasaportul si nu le pot schimba pt ca aceasta hotarare nu e legalizata. Intrebarea mea este: daca merg marti la judecatoria sect 3 cu cerere si taxe judiciare e posibil sa nu ma primeasca pt ca este cartea de identitate expirata? Multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu ar trebui sa procedeze astfel. Am avut un client exact in situatia dvs. si a obtinut legalizarea.

In cazul in care nu va inregistreaza cererea, desi este putin probabil si ar fi un abuz, puteti expedia cererea intr-un plic cu confirmare de primire.

O zi buna!
Multumesc .
Buna ziua. După ce trimit cererea cu confirmare de primire, cand trebuie sa merg sa o ridic? Multumesc.
Daca mergeti personal oricum nu se rezolva pe loc,se stabileste o data ulterioara.Indicat ar fi sa aveti cu dvs pasaport sau macar alta legitimatie.Trimitand prin posta prelungiti durata de rezolvare incercati intai personal.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel prin posta?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu pot trimite prin curier o cerere de apel avand in vedere ca procesul s-a judecat in alt oras? sau trebuie sa ma duc personal? (vezi toată discuția)
Executare silita in urma unei hotarari judecatoresti Luciana222 Luciana222 In urma unui proces intentat pt recuperarea unui avans am primit castig de cauza,recurs nu a facut si perioada a expirat. Avocatul dupa ce si a primit ... (vezi toată discuția)
Divort mbrunette mbrunette as vrea sa stiu daca se poate ca cineva din familia mea poate sa scoata de la tribunal sentinta de divort....pt ca eu din probleme de sanatate nu pot sa merg ... (vezi toată discuția)