buna seara. astazi am fost pus in fata unei situatii care m-a luat pe nepregatite...conduceam un papuc 1996, am fost oprit de doua doamne de la garda de mediu care...au verificat nivelul noxelor acestui autovehicul. m-au amendat cu 500 de lei ptr depasirea acestui nivel.este normal? masina are itp-ul la zi si este intretinuta.credeti k am vreo sansa daca voi face o contestatie? ce ma puteti sfatui?sunt bulversat..e o suma ft mare ptr mine si nu inteleg dc sa platesc acesti bani din moment ce masina are toate actele in regula.va multumesc ft mult
Formulati contestatie impotriba procesului verbal pe linga argumetul verificarii ITP urmeza sa solicitati si daca apartele de control erau omologate metrologic, dac erau in desfasurarea unei activitati organizate, daca au respectat procedura constatarii contraventiilor, etc. Succes.
Verificati si daca procesul verbal nu este incheiat cu incalcarea dispozitiilor legale, ceea ce ar duce la anularea acestuia....adica vedeti daca contine elementele mentionate in art 16 si 17 din OG 2/2001.
Control rar
payty
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR.
Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)