avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata vânzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata vânzare casa

Buna ziua,
Am semnat o Promisiune bilaterala de vânzare- cumpărare pentru o casa, noi fiind vânzătorii, în care s-a scris că plata să se facă de către cumpârâtor in lei, la cursul BNR din ziua respectiva ( înțelegerea verbală a fost pentru un preț în euro dar nu avem nimica scris în acest sens). Avansul deja l-am încasat așa și ne-am dat seama că noi am pierdut din cauza diferenței de curs valutar. Va rog să-mi comunicati dacă la semnarea contractului final suntem obligați să încasăm diferența tot in lei, cum e scris in Promisiune, sau putem cere plata diferenței in euro.
Vă mulțumesc anticipat pentru raspuns
Sper că am ales bine categoria forum.
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:17, 4 August 2017
notarul va face contractul tot in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul tva pentru o locuinta noua addi68 addi68 In cazul contractarii unei locuinte constructie noua, TVA aplicabil este de 5% daca, una din conditii este ca pretul acesteia fara TVA sa nu depaseasca 380 000 ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cerveza123 cerveza123 In data de 7 noiembrie 2017 s-a facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil compus din teren + hala. In promisiune, partile au convenit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate ... Torx Torx Buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate de vanzator in care este stipulat pretul vanzarii \"X\" EUR in echivalent lei la cursul BNR din ... (vezi toată discuția)