avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare teren cu constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare teren cu constructie

Pot face dezmembrarea si vanzarea unei parcele al carei proprietar unic sunt, dar pe care este si o constructie detinuta impreuna cu sotul defunct -fara succesiune? Doresc sa vand doar o parte din teren.
Depinde cum doriti sa o dezmembrati. Mai bine dezbateti succesiunea intai.
Vreau să vând partea fără construcții (pe care sunt unic proprietar).
Doresc să vând fiicei mele. Îi pot face donație/vânzare a terenului respectiv, fără succesiune? Menționez că nu se aduce atingere masei succesorale pe care o dețin împreună cu soțul decedat.
Cum realizez o dezmembrare a unui teren cu constructie formată din doua apartamente?
Incepeti cu CU, apoi vorbiti cu o firma de cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren intravilan in vedera succesiunii cui trebuie ... lunguilie lunguilie Dezmembrare teren intravilan in vedera succesiunii Cui trebuie sa te adresezi in vederea dezmembrării terenului care face parte din masa succesorală Vă ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Succesiune irroha irroha Buna ziua .Am si eu 2 probleme. 1)Prin \'78 a murit tatal meu care avea un teren pe care a ridicat o constructie iar prima sotie a tatalui meu impreuna cu ... (vezi toată discuția)