avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Răspunderea gestionarului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Răspunderea gestionarului

Bună ziua, sunt gestionarea la o firmă iar la angajare nu am semnat niciun proces verbal de predare primire pentru obiectele aflate în gestiune, în cazul în care as vrea sa plec de la această firmă răspund pentru gestiune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 4 August 2017
Da, puteti raspunde pentru eventualele lipsuri in gestiune.

Daca masura in care s-a contribuit la producerea pagubei nu poate fi determinata, raspunderea fiecaruia se stabileste proportional cu salariul sau net de la data constatarii pagubei si, atunci cand este cazul, si in functie de timpul efectiv lucrat de la ultimul sau inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune colectiva silviu1958 silviu1958 Sunt gestionar intr-o gestiune colectiva din noiembrie 2016. La momentul inceperii lucrului nu s-a facut nici un inventar si nu am semnat nici un act prin care ... (vezi toată discuția)
Gestiune magazin ContSters286120 ContSters286120 Buna.Ma poate ajuta cineva va rog cu o informatie?Daca la angajarea intr-un magazin nu se face un inventar de predare a gestiunii de catre fostul gestionar sau ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)