avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pret arenda in produse
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pret arenda in produse

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am dat arenda pe anul 2017 in luna iulie cu pretul care era afisat pe site-ul anaf-ului., Acum Consiliul Judetean a modificat pretul , la sfarsitul lunii iulie, printr-un proiect de hotarare care zice ca isi produce efectele de la 01.08.2017. Ce trebuie sa fac? sa modific si eu pretul( acesta din urma fiind mai mare) in conditiile in care am facut tabelul, am taiat facturile? Credeti ca or sa existe probleme la un eventual control?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 4 August 2017
Nu schimbati nimic daca plata arendei in natura (cu semnatura de primire) a fost facuta pana la sfarsitul lunii iulie. Noua valoare se aplica de la 1 august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata arendei cabrancea76 cabrancea76 Cum se inregistreaza in contabilitate in partida simpla, plata arendei in bani? multumesc. (vezi toată discuția)
pret de piata in arenda si modalitate de dovedit ganesh ganesh Am un contract de arenda in derulare ,de cativa ani . in care la rubrica nivelul arendei este trecuta cantitatea insa nu si pretul .,Intrebari ; 1.ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate in urma arendarii unui teren Adyna2006 Adyna2006 am primit o notificare de la ANAF prin care mi se comunica ca am realizat venituri din activitati agricole si trebuie sa platesc retroactiv din 2009.mentionez ... (vezi toată discuția)