avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare activitate dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare activitate dupa concediu crestere copil

Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea contractului de munca cu revenirea in activitate?
Multumesc. Rezumat: demisionez, revin la un nou loc de munca cu minim 60 de zile inainte de implinirea varstei de doi ani a copilului si beneficiez si de stimulent. Corect?
Corect ... =D>
Ultima modificare: Vineri, 11 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. Atunci nu inteleg raspunsul dumneavoastra privind continuitatea dintre demisie si reangajare. Recunosc nici eu nu am fost explicita.
Daca nu sunteti explicita , atunci raspunsurile sunt pe masura intrebarilor expuse.

Situatia mentionata de mine este valabila in cazul in care ati fi depus dosarul pentru stimulent inainte de a va da demisia de la vechiul loc de munca.

In situatia in care va dati demisia cu mult inainte de termenul celor 60 de zile , atunci va puteti da demisia , iar data inceperii activitatii trebuie sa fie anterior celor 60 de zile .
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insertie Calean Alexandra Calean Alexandra Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez? (vezi toată discuția)
Schimb loc de munca dupa terminarea ccc Blidariu Doina Blidariu Doina Buna seara,am si eu o intrebare,doua de fapt...momentan sunt in concediul de crestere al copilului...insa in septembrie as dori sa reincep activitatea la ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)