avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... atat de grav?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

atat de grav?

care ar fi condamnarea sau pedeapsa la care cu aproximatie mi se va da in fata instantei cu alcolemie de 2,25 la prima proba in sange?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 18:40, 6 August 2017
Am inteles dar tot ce ma deranjaza pe mine este ca la dosar am 2 probe de sânge si mie mia fost revoltată doar una. Se poate numai dintr-o singura mostra sa se efectueze calculul a 2 probe???
Este imposibil să fie doua cand de fapt să recoltat doar una. Sunt politistii cei care sunt prezenți la recoltare, asistenta plus doctorul de gardă. Si toti răspund si contrasemneaza PV de recoltare cat si sigilarea monstrelor.
Sunt convins ca nu ca mai amintiți dvs cand s-a recoltat a doua proba. A fost la distanta de o ora de la prima recoltare .
Succes
Imi aduc aminte foarte bine am fost oprit la 4:50 dimineata si la ora 6:00 mi au luat prima proba de sânge. La ora 5:25 am ajuns in fata spitalului unde mi sa intocmit dovada cu dosarul penal. Iar la dosar am prima proba la ora 5:00 cea ce nu exista
Inteleg oarecum frustrarea dvs. si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. Eu dupa cele relatate de dvs. ma indoiesc serios ca va mai puteati aminti cu precizie cele intamplate. Va sfatuiesc insa sa solicitați avocatului să consulte atent dosarul. El cunoaște cu siguranta mai bine toate detaliile.
Chiar daca ar fi doar o proba, ar fi suficient pentru dovedirea alcolemiei dvs atat timp cat va apartine.
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,80 alcotest mugurel68 mugurel68 Alcotest alcoolemie 0,8,.Prima proba de sange 2 la mie.A doua proba nu a fost recoltata.Doresc sa aflu prin intermediul dvs. si al cunostintelor juridice daca ... (vezi toată discuția)
Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Bautura la volan .... s.o.s zazutzu zazutzu in noaptea de 27 octombrie am fost oprit de o masina civila din care s-a dat jos 3 civili un comunitar si un politist.... motivul opririi a fost ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)