avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspundere pentru copil major fara venituri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspundere pentru copil major fara venituri

buna ziua.As vrea sa aflu cine raspunde si plateste daunele cauzate de un copil major ,student,fara venituri in cazul in care acesta loveste masina cuiva.Sunt cumva trasi la raspundere parintii acestuia sau cum poate fi reparata dauna provocata in accident.
va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu raspund parintii pentru copilul major.
Doar pentru copilul minor exista raspunderea parintilor.
multumesc mult de raspuns
Plateste asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident rutier. Livius 74 Livius 74 Pentru un copil minor in urma unui accident rutier spitalizarea se plătește obligatoriu ? sau este scutita fiind minor. Mentionez ca am primit costurile cu ... (vezi toată discuția)
Accident mortal, 2 victime daniel2307 daniel2307 Buna,as vrea sa rezum cazul meu:fratele meu a avut accident el fiind pasager in masina care nu e vinovata.A stat 12 zile in spital dupa care a murit.Problema a ... (vezi toată discuția)
Se poate face schimbarea calitatii in timpul procesului? alex9691 alex9691 Acum doi ani si ceva fiica mea a fost implicata fara voia ei intr-un mic accident de circulatie ca pasager aflat in masina prietenului, accidentata de un ... (vezi toată discuția)