avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obligațiile poliției rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obligațiile poliției rutiere

Care sunt obligațiile legale ale agentului de poliție rutieră înainte, in timpul, si după întocmirea unui proces verbal de constatare a unei contravenții in trafic, avand in vedere ca mi-a fost reținut permisul pentru viteza, dar nu mi s-a dat o copie a procesului verbal?
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
zeniamin, utilizator
Cel mai recent răspuns: zeniamin , utilizator 22:56, 6 August 2017
Depunerea contestatiei procesului verbal ar trebui sa suspende...suspendarea. Asta inseamna ca voi primi permisul inapoi pana la hotararea judecatoreasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)