avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua
In anul acesta, 2017 am intrat cu un rest de 10 zile de concediu aferente anului 2015. Mi s-a adus la cunostinta faptul ca am dreptul de a efectua concediul pentru aceste 10 zile pana la data de 30.06.2017.
Dat fiind faptul ca am intrat in concediu medical datorita unor probleme de sanatate , raporturile de serviciu au fost suspendate din data de 06.03.2017 pana la data de 31.08.2017, urmand sa revin la locul de munca incepand cu data de 01.09.2017.
Avand in vedere aceasta situatie va rog sa-mi spuneti pana la ce data pot beneficia de cele 10 zile de concediu aferente anului 2015.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra-alteea , utilizator 07:48, 7 August 2017
Facand un calcul estimativ pana la 30.12.2017, angajatorul are obligatia sa vi le acorde ... exact incepand cu 01.07.2017 adaugati perioada de suspendare a raportului de serviciu (aprox 6 luni)
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns
O zi frumoasa va doresc
Revin cu o intrebare, angajatorul este obligat sa-mi acorde zilele de concediu incepand cu data de 01.09 cand revin la locul de munca sau cu data de 01.07.2017 ?
La data de 01.07 eram inca in concediul medical.
Daca ar acorda zilele incepand cu data de 01.09 inseamna ca as as putea sa benediciez de acele zile pana la sfarsitul lunii februarie ?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu data de 01.09.2017.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate efectuare concediu de odihna Veruska Veruska La data de 22.02.2016 cand am intrat in concediu crestere copil ( deci contractul de munca s-a suspendat) mai aveam de efectuat 12 zile din concediul legal de ... (vezi toată discuția)