avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme dupa divort

Buna. In urma divortului terminat , la revenirea in tara a fostei sotii, aceasta a luat din apartament mai multe bunuri fara a se consulta cu mine , am inercat sa cadem de comun acord pt un partaj amiabil insa nu a fost cu putinta.Drept reactie , am procedat la fel dar ea a anuntat politia . Ce probleme pot exista? Mentionez ca intre timp am plecat din tara. Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: OrestROM , utilizator 10:11, 8 August 2017
Divortul s-a incheiat cu hotarareju decatoreasca definitiva, aceasta fiind in urma apelului facut la curtea suprema.Partajul nu s-a facut , nu a existat proces pt partaj inca . In ultimii doi ani de cand am intentat procedura de divort si pana la terminarea acestuia iulie anul prezent, fosta sotie a fost anul trecut in tara dar nu a trecut pe la apartament .Eu am locuit pana de curand acolo temporar avand grija de apartament plata impozit etc fara a pune in disc utilitatile pt ca era firesc sa le platesc eu. Bunurile sunt comune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, retragere plangere AIAIOANA AIAIOANA Dupa noul cod penal,la incadrarea de furt ,daca se retrage plangerea,mai continua actiunea penala?Mentionez ca dosarul a fost inregistrat la judecatorie pe 31 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terenul marincas2003 marincas2003 Detin 6 hectare de teren, pe care de trei ani, il lucreaza o societate comerciala, fara acte. Anul acesta, a fost semanat cu grau, iar eu l-am recoltat fara ca ... (vezi toată discuția)