avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfacere titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfacere titlu proprietate

Buna ziua,
Tatal meu are un titlu de proprietate comun, cu inca doi frati, pe o suprafata de pamant, titlu pe care este stipulat ce suprafata detine fiecare dintre frati.
Tatal meu doreste iesirea din diviziune, insa fratii lui nu sunt de acord, nu vor sa-i semneze.
Mentionez ca acest pamant a fost al parintilor (decedati) si dupa revolutie (in urma cererii celor trei) au fost pusi in posesie (prin acest titlu comun, cu numele celor trei frati), ei mai avand inca doua surori, care insa nu sunt trecute pe titlu.
Pot fi conditionati de acestea, daca ele nu apar pe titlu?
Ce se poate face in acest sens? Se poate actiona in instanta?
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
28lacra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:24, 7 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partaj in instanta. Încercati întâi o convocare la notar pentru partaj sau la negociere, daca vor intelege ca nu e cale de evitare a partajului poate se va schimba situatia.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea actului de proprietate asupra unui teren. Gelorino Gelorino Buna ziua; vreau sa construiesc o casa pe un teren exploatat de tata din anul1962 cand bunicul a murit.conf legi dupa 1989 sa emis titlu te propritete pe ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elena_1234 elena_1234 Am urmatoarea speta: Printr-o adresa facuta unei primarii din jud Dambovita am aflat ca exista un titlu de proprietate comun pentru o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de ... crisapi crisapi Buna ziua! In urma decesului tatalui meu a ramas un titlu de proprietate, pentru un teren, pe care sunt trecuti 5 frati. Toti cei 5 proprietari din titlu sunt ... (vezi toată discuția)