avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot părăsi țara?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot părăsi țara?

Bună ziua... Am o condamnare de 3 ani cu suspendare cu supraveghere și trebuie să mă prezint la serviciu de probațiune plus un termen de 8 ani de încercare fapta este înșelăciune art. 215 al.1,2,3 vechiul cod penal. Întrebarea este dacă pot părăsi țara pt a merge la muncă pt că am de achitat și niște bani in acesta hotărâre...
Va trebuie hoarare judecatoreasca.
Vorbiti la probatiune, este posibil sa puteti pleca dar cu conditia sa va intoarceti la termenul stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere ionascuanamaria ionascuanamaria in ce conditii poate pleca in strainatate un inculpat care a primit suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de incercare de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Conditii serviciul probatiune ContSters100701 ContSters100701 Buna ziua.Sunt luata in evidenta serviciului de probatiune, unde trebuie sa ma prezint la fiecare doua luni. Problema este ca imi doresc sa plec in afara ... (vezi toată discuția)
Perioada probatiune cristiandumitrupopescu cristiandumitrupopescu Buna ziua, am o mare nedumerire si din pacate am uitat sa intreb. In anul 2011 am fost condamnat la 3 ani suspendare si 5 ani perioada de proba. Momentan merg ... (vezi toată discuția)