avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum comun - inchidere cu poarta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum comun - inchidere cu poarta

Buna ziua,

Propietatea pe care o detin are accesul facut prin intermediul unui drum comun( fiecare propietar are o cota parte). As dori sa stiu daca exista vreo obligativitate a oricarui propietar de a instala o poarta de acces ( auto/pietonal) pentru acest drum.
Pentru mine singura cale de acces este aces drum.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de servitute si vanzare imobil ContSters266963 ContSters266963 Buna ziua, As dori sa vand apartamentul si vreau sa stiu daca situatia de mai jos constitue litigiu pentru imobilul vandut si daca pot vinde apartamentul ... (vezi toată discuția)
Acces proprietate Stefan1991 Stefan1991 Salut. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Locuiesc intr-un complex care, atunci cand am cumparat apartamentul, era denumit in acte \"complex ingradit\". ... (vezi toată discuția)
Drum de acces fory fory Am cumparat un apartament intrun bloc nou construtit in urma cu un an.Terenul pe care s-a construit blocul a apartinut unui cetatean care detine langa bloc o ... (vezi toată discuția)