avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie și divorț în Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie și divorț în Spania

Am următoarea situație;
O persoană care are cetățenia română (el a fost cetățean moldovean) are actul de naștere transcris la Primăria Brașov.Acesta s-a căsătorit în Spania și a divorțat tot în Spania.La această dată are domiciliul în România și dorește să se căsătorească cu o persoană din România dar nu știe cum să procedeze referitor la căsătoria și divorțul înregistrate ambele în Spania și pentru care are actele, respectiv actul de căsătorie din Spania și Hotărârea de divorț pronunțată în Spania,unde trebuie să se adreseze și cu ce să înceapă? Mulțumesc mult pentru înțelegere și aștept o îndrumare.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:49, 8 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz trebuie mers la starea civila de la Brasov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie incheiata in alta tara sa fie recunoscuta in romania cren cren A se casatoreste in Serbia cu un cetatean sarb, dar la casatorie isi pastreaza numele ei de fata. Dupa ce incheie casatoria in Serbia nu vbine sa o ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din republica moldova cornelius1987 cornelius1987 vreau sa ma casatoresc cu o fata din republica moldova....ea deja a obtinut cetatenia romana....asi dori sa stiu cum sa facem sa ne casatorim inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)