avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa

Buna ziua,

am avut un proces cu o firma de recuperare, l-am cistigat si pentru aceasta am platit o taxa de timbru. Din aceasta taxa mi s-au retinut cheltuieli de judecata iar restul mi se va restitui( am primit o hotarire in acest sens). Intrebarea mea este unde ma pot adresa pentru a primi acesti bani ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina_Gabriela1969 , utilizator 09:09, 18 August 2017
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa timbru cristina-gabriela cristina-gabriela Buna ziua, am avut un proces cu un BEJ, l-am cistigat si am primit ca raspuns din partea judectoriei ca imi pot recupera taxa de timbru platita(restul din ce ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor judiciare din contul avocatului lorexx lorexx Buna ziua. drept urmare a castigarii unor dosare, avocatul, ca reprezentant al societatii noastre, a incasat cheltuielile de judecata. Fireste, acestea i-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume cristina-gabriela cristina-gabriela Buna ziua, am avut un proces cu un BEJ pentru o executare silita. Am cistigat procesul si in urma unor mail-uri cu acestia am reusit sa obtin o adresa de ... (vezi toată discuția)