avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare taxa timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare taxa timbru

Buna ziua,
am avut un proces cu un BEJ, l-am cistigat si am primit ca raspuns din partea judectoriei ca imi pot recupera taxa de timbru platita(restul din ce a mai ramas dupa oprirea taxelor de judecata). Intrebarea mea este cum pot intra in posesia acestor bani ? Unde ma pot adresa ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:55, 11 Septembrie 2017
Dupa ce primiti hotararea prin care instanta dispune si returnarea taxei de timbru, o legalizati la Judecatoria emitenta si va adresati directiei financiare unde ati achitat. Trebuie sa completati o cerere si sa depuneti copie dupa C.I., hotarare si eventual chitanta cu care ati achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia unei taxe de timbru daca instanta a dispus returnarea ? MonicaBal MonicaBal Buna ziua, Am avut in 2009 un proces de rezolutiune contract cu un constructor care nu-mi finaliza apartamentul. A trebuit sa achit o taxa de timbru de ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume cristina-gabriela cristina-gabriela Buna ziua, am avut un proces cu un BEJ pentru o executare silita. Am cistigat procesul si in urma unor mail-uri cu acestia am reusit sa obtin o adresa de ... (vezi toată discuția)