avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal trecut in evidenta pasiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal trecut in evidenta pasiva

Buna ziua, cum nu am primit nici o noutate legata de plangerea mea penala, am depus o cerere pentru studierea dosarului, astazi am primit raspunsul, mi-a fost admisa cererea si stabilita data si ora, mai sunt instiintat ca dosarul a fost instrumentat de catre comisarul x iar incepand cu data de astazi acesta a fost trecut in evidenta pasiva.
Ce inseamna ca dosarul a fost trecut in evidenta pasiva?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:20, 12 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
[ link extern ]

Practic, dosarele in care suspectul nu poate fi identificat (ramane A.N.) si au fost epuizate toate pistele de cercetare (bazate pe probe concrete) sunt lasate sa se umple de praf pana intervine prescriptia.

De exemplu un comis voiajor/MLM-ist a plecat cu trenul de la Bucuresti la Ploiesti, a incercat sa vanda niste obiecte, nu i-a reusit si s-a intors la Bucuresti. Acolo a constat ca i-a fost furat portofelul. Cand face plangere este intrebat de politist: Cum arata cel care v-a furat portofelul? Nu stiu. Era barbat sau femeie? Nu stiu. La ce ora vi s-a furat portofelul? Nu stiu. Pe ce strada vi s-a furat portofelul? Nu stiu. In ce oras vi s-a furat portofelul? Nu stiu. Cu o asemenea plangere politistii nu pot face mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)
Reclamat la politie pentru alt obiect la posta Mihai426 Mihai426 Acum aprox. 7 luni am pus la vanzare un anunt pe olx cu niste adidasi iar in coletul de la posta pe care urma sa il trimit cumparatorului am pus alte ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)