avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal

buna ziua!Lucrez in invatamant, pana pe data de 30.08.2017 sunt in concediu de odihna.Daca nasc pana la 1 septembrie sunt obligata sa imi iau imediat concediu de lauzie(nu am luat nicio zi din cele 126-intentionez sa le iau pe toate dupa nastere), sau pot astepta pana la terminarea concediului de odihna si apoi incep concediul postnatal?
Am un PFA, activitatea acestuia trebuie suspendata in aceeasi zi cu inceperea concediului postnatal sau o pot suspenda cand incepe concediul de maternitate(dupa calculele mele la sfarsitul anului trebuie depus dosarul pentru indemnizatie si as vrea sa se cumuleze veniturile PFA+salariu).
multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:51, 9 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul de maternitate intrerupe concediul de odihna, care va fi continuat dupa incetarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa renunt la concediul prenatal si sa intru direct in postnatal? livgeana livgeana Buna seara.Sunt educatoare si sunt insarcinata in 32 de saptamani.As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns daca este posibil sa intru in ... (vezi toată discuția)
Concediu/indemnizatie maternitate Adina I. Adina I. Buna ziua, Lucrez cu C Munca si contr. Dr. Autor. Salariul l-am avut integral pe CM din aprilie 2008 pana in dec. 2008 inclusiv. De la inceputul anului, am si ... (vezi toată discuția)
Pot intra in ccc dupa postanal urmat de concediu de odihna? moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in invatamant, trebuie sa nasc in luna martie 2011, dar as prefera sa nu imi suspend contractul de munca pana la 1 ... (vezi toată discuția)