avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Studenti ramasi fara acte in original!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Studenti ramasi fara acte in original!

Buna tuturor , sunt "fericita" patita a acestui subiect ...m-am inscris la o facultate cu taxa ,am platit primele doua rate..si a trebuit urgent sa plec din tara , si nu am mai avut timp de cerere de retragere si cei de la facultate au un program imposibil de scurt , si m-am trezit cu o datorie de peste 1400 de ron si cu actele in original oprite la facultate!! e legal asa ceva sa opreasca actele in original? si dupe ce s-a incheiat anul ? in contract scrie ca ar trebui sa fiu exmatriculata , nu scrie nimic de oprire a actelor in original ! Normal ar fi sa gaseasca alte mijloace de obtinere a banilor nu sa ma tina pe loc un an ! Va astept cu pareri si cu sfaturi de ajutor! Mersic anticipat!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:19, 5 Octombrie 2009
ori vi le inapoiaza de bunavoie ori va trebui sa faceti o actiune n instanta privind obligati de a face...de a va restitui actele originale + daune morale pt ca v-au privat de ele nejustificat.

av.m.vasilescu
Modul in care au procedat este ilegal si puteti urma sfatul D-nei av.Vasilescu.
Inainte nu ar strica sa le trimiteti un inscris, cu confirmare de primire, prin care sa solicitati eliberarea doc. intrucat, conf. contract va considerati exmatriculata legal, de la data scadenta a primei rate neachitate si in consecinta nu au justificare pentru a solicita alte sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca o universitate sa tina sub sechestru acte originale? melly10 melly10 in anul 2007 m-am inscris la UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRASOV la continuare de studii .Am platit taxa pt anul 3 chiar la inceputul anului pentru ca asa era ... (vezi toată discuția)
Reþinerea diplomei Icaros Icaros Am absolvit facultatea de educaţie fizică şi sport şi m-am înscris şi la masterat, anul trecut în 2007. Am reuşit să intru la locurile cu taxă, dar ... (vezi toată discuția)
Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)