avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legal ca o universitate sa tina sub sechestru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legal ca o universitate sa tina sub sechestru acte originale?

in anul 2007 m-am inscris la UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRASOV la continuare de studii .Am platit taxa pt anul 3 chiar la inceputul anului pentru ca asa era procedura .am participat la cursuri in primul semestru si am dat o parte din examene in prima sesiune dupa care datorita faptului ca facultatea nu vroia sa-mi echivaleze prea multe materii pe care le facusem deja , nu am mai continuat studiul .nu am mai participat la cursuri si nici la examene .
acum in ianuarie 2010 m-am dus sa-mi ridic actele de la dosar,adica diploma de subinginer,fisa matricola si diploma de bac -toate in original pt ca asa mi sa- cerut,insa nu mi le-au returnat pe motiv ca nu am platit taxa pe anul 4-suma de 1400 de lei.
Desi nu am mai participat la cursuri am fost promovata in anul 4 iar apoi exmatriculata pt neplata taxei.
Mi se pare nedrept sa platesc acesti bani si oricum nu-i am .
Va rog din suflet daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac ca sa-mi pot recupera actele.Ce temei legal pot invoca ca sa-i oblic sa-mi returneze actela fara sa trebuiasca sa platesc aceea taxa?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: melly10 , utilizator 13:14, 29 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Returnare bursa facultate aditzaflyesaway aditzaflyesaway Buna ziua! Sunt studenta in anul I la buget la o facultate de stat. Problema este ca vrea sa renunt la facultate din cauza unor probleme financiare si sa urmez ... (vezi toată discuția)