Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Unul din angatii societatii mi-a transmis demisia pe mail incepand cu data de 27.06.2017. In ultima perioada am fost foarte ocupat cu alte probleme fapt pentru care nu am mai dechis laptopul, mail-urile venind pe telefon (mentionez ca pe telefon mai am inca 4 mail-uri), dar nu l-am citit. Astazi, dupa o discutie mai aprinsa cu acest angajat mi-a reprosat ca nu am acceptat demisia. In urma discutiei, am luat mesajele la puricat si am constatat ca a avut dreptate. Mentionez ca pana la aceasta data fost platit. As vrea sa stiu ce se intampla daca ii inregistrez demisia la aceasta data, pentru ca in urma discutiei mai aprinse avute astazi, mi-a spus ca nu mai doreste sa plece, iar eu nu mai am ce face, numai ca, dupa cum sa comportat astazi, chiar nu mai doresc eu sa lucram impreuna. Multumesc.
Nu este problema de preaviz sau de plata salariului, voi face exact cum este prevazut in Codul muncii. Doresc sa stiu daca exista riscul ca in instanta sau in cazul unei plangeri la ITM, societatea este vulnerabila.
Multumesc.