avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum fără perioada de proba?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum fără perioada de proba?

Exista posibilitatea daca in Cim nu e specificata perioada de proba sa poti pleca doar cu o notificare fără preaviz?
Ultima modificare: Joi, 10 August 2017
Andreea_Ecaterina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 10 August 2017
Notificarea de care vorbiti este valabila numai in perioada de proba. Neexistand in CIM o perioada de proba, evident ca nu se poate folosi.
Aici gasiti mai multe lamuriri [ link extern ] /
Da, doar in cazul demisiei fara preaviz .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau acordul partilor alexandra_jumy alexandra_jumy hello tuturor! ma confrunt cu o problema mai mult de natura morala decat legala. lucrez de 3 luni in cadrul unei banci pe un post de ofiter bancar(sales ... (vezi toată discuția)
Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării ... Mirecata Mirecata Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea ... (vezi toată discuția)
Preaviz perioada proba ginnyy ginnyy care este termenul de preaviz in cazul demisiei in perioada de proba? 15 zile sau un termen scurt, doar pe baza notificarii?? (vezi toată discuția)