avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie civila de prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie civila de prestari servicii

Cum poti presta activitati cu caracter juridic (intocmire contracte) pentru o societate altfel decat sub CIM sau ca persoana fizica autorizat.?

Eu personal inclin spre o Conventie civila de prestari servicii.

este corect ?? sunt impedimente ?? care ar fi legislatia incidenta?

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:45, 30 Septembrie 2009
Pentru a presta activitati cu caracter juridic ar trebui sa indepliniti conditiile legii consilierilor juridici sau a legii avocaturii.
Dupa parerea mea, intr-o societate puteti desfasura activitatea cu caracter juridic doar in baza unui contract individual de munca (chiar si cu timp partial) sau in baza unui contract de asistenta juridica, cu conditia sa fiti inscrisi in Barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Conventii civile de prestari servicii clientul clientul Buna ziua. am o nelamurire legata de cumularea CIM cu incheierea unei conventii de prestari servicii pentru activitate de consiliere juridica. Concret, ce ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii contabile nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Pot incheia o conventie civila cu un contabil,pentru o luna, pentru semnarea si depunerea bilantului? multumesc, (vezi toată discuția)