daca doreste cineva sa xeroxeze documentele aflate in dosarul cauzei, dupa incheierea acesteia, bineinteles fiind parte, cum trebuie sa procedeze...Trebuiesc platite taxe de timbri si tb judiciar ? Am inteles ca in unele parti pur si simplu cel de la arhiva ii da dosarul, persoana il fotocopiaza si apoi il aduce inapoi...
daca dosarul se afla la judecatorie sau la tribunal, se face o cerere de catre persoana interesata, cu care se merge la arhiva unde este dosarul, iar apoi veti plati la xerox tariful afarent, in functie de numarul de pagini solicitate.
e de preferat sa studiati anterior dosarul, sa precizati in cerere si paginile pe care le doriti xeroxate. daca dosarul este mai vechi, va fi necesar ca la arhiva sa va programeze pentru o data ulterioara.
cererea se timbreaza?
dosarul se xeroxeaza de arhivar sau mi se da mie pt a-l xeroxa?
s-a terminat recursul la tribunal, banuiesc ca dosarul a fost trimis la judecatorie, nu?
cererea nu se timbreaza
procedura ce se urmeaza este diferita de la instanta la instanta. In Bucuresti dosarul este dus de catre personalul din arhiva la fotocopiator si la sfarsitul programului ridicat tot de catre arhiva
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Studiu dosar
cerebel33
Daca am studiat dosarul inainte de a primi instiintarea si am solicitat xerocopii dupa documentele aflate la dosar,au vreo influenta ,,negativa ,,asupra mea ca ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs
dorinv
Buna ziua
Va rog din nou sa ma luminati
A existat o cauza penala, mai exact o plangere impotriva masurilor luate de procuror de scoatere de sub urmarire ... (vezi toată discuția)