avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul CO

Buna ziua,
Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat?
am inteles ca se iau in considerare Nemotivatele, CFS-urile, invoirile si Concediul de boala. Dar in cazul concediului de boala, ce anume urmarim? CB pe o luna intreaga? CB pe zile calendaristice sau lucratoare?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:34, 30 Septembrie 2009
Luati in calcul ceea ce inseamna timp pentru activitate neprestata.

Referitor la invoiri ar trebui sa aveti in Regulamentul intern situatiile cand un salariat beneficiaza de invoire.Daca 1 tura de invoiri din exemplul dvs. reprezinta cumularea lor intr-o luna,eu nu as lua in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de determinare a bazei de calcul a indemnizatiei de concediu medical OliviaG OliviaG Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pe exemplul urmator, cum calculati baza de calcul a concediului medical/ plata acestuia. Salariat angajat 01/01/2019 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei Este legal sa se diminueze concediul de odihna daca ai avut mai mult de 15 zile de concediu medical? Cate zile de concediu medical ar trebui sa ai intr-un an ... (vezi toată discuția)