avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract cu nr. din Buc. parcata mașina cu nr din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract cu nr. din Buc. parcata mașina cu nr din Constanta

Vin cu rugămintea sa ma ajutați cu o problema. În blocul unde stau este făcuta o parcare, realizata de toți locatari, iar din blocul de lângă a reușit cineva sa i-a unul din locuri, în perioada aceea având o mașină cu numere de București, pe care bănuiesc ca a făcut contractul. Acum de ceva timp, aproape un an pune o mașină cu numere de Constanța. Nu mi se pare normal ca altcineva din alt bloc sa poate lua loc de parcare, neavând adresa din blocul respectiv. Va rog să-mi spuneți, dacă nu locuiește în acest bloc (unde este parcarea) și pune mașina cu nr. de Constanța are acest drept?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 August 2017
Cris07091985, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:32, 11 August 2017
Atata vreme cat locurile de parcare nu sunt inchiriate cu contract de catre Primarie, oricine poate parca.
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun poate avea statut privat sau pot apartine domeniului public local
In cazul dv probabil ca terenul reprezinta domeniu public,iar schimbarea destinatiei acestuia se poate realiza numai cu acordul autoritatii publice locale=primaria de sector
In cazul dv,executarea spatiului cu destinatia de parcare auto este neautorizata,nesemnalizata,
netaxata
Avand in vedere penuria locurilor de parcare este de inteles interesul tuturor detinatorilor de vehicule sa vaneze eventuale locuri de parcare si in cazul in care gasesc astfel de locuri sa le ocupe
Concret,nefiind parcare autorizata ,nu puteti ridica pretentii impotriva acelora care parcheaza
Eventual demers catre autoritati poate genera masura obligarii la dezafectarea zonei si readucerea acesteia la forma anterioara modificarii neautorizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)