avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postări pe Facebook a pozelor/filmărilor tip \"ai ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postări pe Facebook a pozelor/filmărilor tip "ai parcat ca un bou"/ "conduci ca un bou"

Prin postarea pozelor sau filmulețelor despre mașini în trafic sau parcate aiurea pe străzi în spațiul public se încalcă vre-un drept al proprietarilor de mașini sau altor persoane care se văd în imagini? Autorii acestor postări pot fi trase la răspundere?

Dar în cazul în care fețele si numerele de înmatriculare sunt sterse?
Și ce se poate întâmpla dacă pe imagini apar mașini ale poliției, jandarmeriei etc.- fie ele parcate sau aflate în acțiune ?

Cel mai recent răspuns: csz33 , utilizator 09:08, 11 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de pastrarea anonimitatii ? XmasterX XmasterX Buna ziua ! Ma intereseaza sa stiu daca prin publicarea pe internet a unor poze din curtea unui spital de psihiatrie in care apar si masini parcate ... (vezi toată discuția)
Se aplica regulamentul gdpr daca trimit poze la masini si persoane unei autoritati publice ? CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, vreau sa trimit o adresa la primarie si alte institutii ale statului, in legatura cu locul de parcare de resedinta si de amplasamentele unor alte ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine. pot obliga o persoană să șteargă de pe facebook filmarea unei întâmplări din trafic? DenisHoca DenisHoca Am avut un eveniment rutier prin care am evitat un accident, mai exact aveam doua autoturisme în fața mea primul punând brusc frână schimbându-și ... (vezi toată discuția)